Cele mai frumoase Mesaje de anul nou

mesaje de anul nou, urari pentru anul nou de la multi ani si voie buna1. Anul Nou sa-ti daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate atat pentru tine cat si pentru familia ta. La multi ani!

2. Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar urarile mele calduroase sunt pentru totdeauna! La multi ani!

3. Spune anului ce vine, sa-ti aduca numai bine; si mai spune-i sa iti dea, tot ce vrea inima ta: fericire, sanatate si multi bani… La Anu’ si La Multi Ani!

4. La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!

5. Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.

6. Fie ca spiritul sarbatorilor de iarna sa patrunda in casa si in sufletul tau si al tuturor celor dragi! Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2011! In speranta unui an mai bun, va trimit o boare de sanatate, un strop de incredere si ceva fericire! La multi ani!

7.Sfintele Sarbatori sa te gaseasca fericit, sanatos si sa iti aduca tot binele din lume. Un an nou fericit si bogat. La multi ani!

8.Un batranel cu chipul drag va veni la voi in prag. Sa nu-l goniti, e Mos Ajun si va aduce un an mai bun! La multi ani!

9.Sa crezi mai mult in tine, sa ai parte de iubire, sa ierti mult mai usor, sa muncesti cu mai mult spor! La multi ani!

Alte mesaje de anul nou...

10. 2011 sa va aduca munti de sanatate, mese imbelsugate, fericire multa cu multi bani in punga. La multi ani!

11. Un an nou cu sanatate, voie buna, trai usor, bucurie si mult spor.

12. Fie ca noul an sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. La multi ani!

13. Acum ca roata timpului a mai tesut inca un an, iar cristalele fulgilor de nea intregesc magia sarbatorilor, sa ne bucuram alaturi de cei dragi noua, de minunea vietii, de darurile mosului si sa asteptam increzatori clipele viitorului! La multi ani!

14. Cu fiecare fulg de nea ne apropiem de un an nou pe care trebuie sa il petrecem numai in fericire, bucurie si dragoste! La multi ani!

15. Fie ca bucuria si linistea aduse de Sfintele Sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma. La multi ani!

16. In pariul cu viata am mai invins un an, am ramas la masa de joc si am ridicat miza la 2011. Un alt an, o noua provocare! La multi ani!

17. La rascruce dintre ani sanatate si multi bani, mult noroc si fericire si un car plin de iubire! La multi ani!

18. Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2011 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri!

Postati un comentariu