Mesaje de craciun – O colectie atent aleasa

mesaje de craciun, mesaje mos craciun, mesaje nasterea Domnului, mesaje utile1. Fie ca sarbatoarea sfanta a Craciunului sa va umple casa de dragoste, lumina, fericire si liniste sufleteasca!

2. Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti.

3. Fie ca nasterea Domnului nostru Iisus Hristos sa iti calauzeasca pasii in continuare si sa-ti aduca liniste sufleteasca alaturi de familie si cei dragi. Craciun fericit!

4. Stralucirea stelei de Craciun sa va lumineze inimile, iar in sufletele voastre sa se oglindeasca lumina calda a lumanarilor.

5. Frumusetea sarbatorilor de iarna sa va gaseasca in case alaturi de cei dragi. Aceasta sarbatoare sa va aduca multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor.

6. La multi ani cu sanatate, sa aveti belsug, de toate, bucurii si nestemate, de-acum si pe mai departe.

7. Fie ca aroma de brad, colindele si mireasma sarbatorilor de iarna sa va umple inima de bucurie, sufletul de liniste si viata de impliniri!

8. De Craciun toate drumurile duc acasa!  Craciun fericit alaturi de familie si cei dragi!

9. In murumurul tainic al colindelor de Craciun, sarbatorile de iarna sa va aduca liniste in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire.

10. Mosul vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar de fiecare data, lasa-n fiecare poarta fericire, bucurie, sanatate pe vecie!

Alte mesaje de craciun

11.Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc, sa va umple de noroc!

12.Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun, ca i-ai scris si c-o sa vina, sa-ti aduca-n pumn lumina, langa brad si langa foc, sa-ti aduca mult noroc!

13. L-am visat pe Mos azi-noapte, venea tare de departe, cu un sac mare in spate, sa aduca sanatate. Deci asteapta-l ca el vine, momentan este la mine.

14.Un inger alb pe un fulg de nea, va trece azi prin casa ta, sa va spuna bland soptit, Craciun bun si fericit!

15.Daca noapte asta va aparea un mosulet dragut si te va baga intr-un sac, nu intra in panica, pur si simplu te vreau cadou de Mos Craciun.

16. Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun, ca i-ai scris si c-o sa vina, sa-ti aduca-n pumni lumina, langa brad si langa foc, sa-ti aduca mult noroc!

17. Craciunul este sarbatoarea bucuriei, cand toti redevenim copii, pandind pe Mosul la fereastra si sacul lui cu bucurii! Craciun fericit!

18. Fie ca minunea Nasterii Domnului sa ne gaseasca mai buni, mai blanzi si mai frumosi, iar noi va uram la ceas de sarbatoare sanatate, fericire si numai bucurii!

19. De Craciun, miracolul nasterii lui Iisus patrunde in sufletele noastre si ne face mai buni. Pastrati caldura sarbatorilor de iarna in sufletele voastre iar Mosul sa va aduca tot ce va doriti!

20. Cea mai mare sarbatoare crestina, nasterea Domnului Iisus Hristos, imi ofera placutul prilej de a adresa pe aceasta cale tuturor prietenilor mei cele mai sincere urari de sanatate, bucurii si impliniri, viata indelungata si liniste sufleteasca.

Postati un comentariu