Mesaje de dragoste pentru cei dragi

Mesaje de Dragoste pentru cei dragi. Aceste mesaje pot fi folosite si pentru propria inspiratie.Aceste mesaje de dragoste au fost atent selectate si corectate.

1. Daca din toata viata mea as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata. Cu siguranta voi alege momentul cand te-am cunoscut pe tine

2.  Daca dragostea ar putea fi evitata doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodata, de frica sa nu las sa treaca vreo secunda fara sa fiu indragostit de tine.

3. Orice ai face, sunt alaturi de tine. Sper ca toate visele tale sa se implineasca. Oricunde, oricand, voi fi langa tine dorindu-ti dragoste si fericire. Pentru ca te iubesc.

4. I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine !

5. Daca ar cadea cate o stea de fiecare data cand ma gandesc cu dor la tine, atunci in curand nu ar mai fi stele pe cer. Daca diseara te vei uita la cer si nu vei vedea nici o stea, sa stii ca este din vina ta, pentru ca m-ai facut sa te iubesc atat.

6.  Voi merge alaturi de tine pe strada cu o conditie: ascunde-ti aripile pentru ca lumea sa nu stie ca esti ingerul meu.

7.  Atentie, a evadat un pupic de la mine. Dai bip cand ajunge la tine. A fost comandat sa-ti muste buzele tale dulci, asa ca ai grija.

8. Multumesc sulfetului tau bun pentru ca m-a primit in viata ta. Tu m-ai invatat sa iubesc , sa simt, sa traiesc, sa zambesc.

9. Hai sa ne impartim lumea, luna mie, stelele tie. Oceanul mie, Pamantul tie, dar cel mai bine ar fi: totul tie si tu mie.

10. Este atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. Este atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. Este atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit.

11. Prima data cand te-am vazut mi-a fost frica sa te ating. Prima data dupa ce te-am atins mi-a fost frica sa te sarut. Dupa primul sarut mi-a fost frica sa te iubesc. Acum ca te iubesc imi este frica sa nu te pierd.

12. Iubesc toate stelele de pe cer, dar ele nu se compara cu steaua din ochii tai

13. Viata se sfarseste cand incetezi sa visezi, sperantele mor atunci cand incetezi sa crezi si dragostea se termina atunci cand incetezi sa tii la el sau ea. Visele, sperantele si dragostea ne fac viata frumoasa zi de zi.

14. Timpul intotdeauna zboara, dar dragostea noastra nu va muri niciodata. Tine legatura si numa uita.

15. Voi scrie pe toate podurile IMI LIPSESTI si imi doresc ca unul sa cada in capul tau. Asa vei sti si tu ce mult doare atunci cand simti lipsa cuiva asa de de special ca tine.

16. Dragostea este ca viata, ea nu este usoara si nu aduce intotdeauna fericirea. Pentru ca ne dorim mereu sa traim, atunci de ce sa ne oprim sa iubim?

17. Dragostea este ca atunci cand mananci ceva fierbinte. Te ia prin surprindere la inceput, dar iti tine de cald o perioada mare de timp.

Aceste mesaje de dragoste au fost preluat de pe site-ul http://indragoste.ro

2 Comentarii la “Mesaje de dragoste pentru cei dragi”

  1. stefi:X says:

    este super:*:*:

  2. stefania says:

    este super tare pwp :*:*:*

Postati un comentariu