Cele mai inspirate mesaje de la multi ani!

mesaje de la multi ani, mesaje utile, mesaje, mesaje de ziua ta1. La multi ani! cu sanatate, sa te ajute Domnu in toate, bucurii si fericire, sanatate si iubire!

2. Recunosc ca nu sunt prietenul perfect, nu sunt intotdeauna acolo unde ai nevoie, nu te pot pot face sa zambesti tot timpul, dar un lucru este foarte sigur: iti voi fi un prieten bun pentru totdeauna. La multi ani!

3. Cu ocazia acestei sarbatori, fie ca mereu sa detii frumusetea trandafirului, gingasia lacrimeoarei, puritatea crinului, rezistenta si puterea ghiocelului. La multi ani!

4. Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani, si un sincer La multi ani!

5. Fie ca ziua sa-ti fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie!

6. Pe o petala de lalea, La multi ani! din partea mea. Si pe una de bujor, te iubesc mult puisor!

7. Din suflet va urez un sincer La multi ani! si multa sanatate, fie ca tot ceea ce va doriti sa se implineasca.

8. Sa cresti mare si cuminte, multi ani de-acu-nainte, s-ai parte de fericire, sanatate si iubire, de tot ce-i mai bun pe lume si de la mine ganduri bune! La multi ani!

9. Din mici crengute de argint, din flori si din iubire, ti-am impletit un La multi ani! aducator de fericire.

10. Fie ca trecerea timpului sa nu stearga zambetul tau de copil, ci sa-ti dea puterea de a trece cu optimism peste incercarile vietii. Un sincer la multi ani!

Alte mesaje de la multi ani

11. Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani!

12. Sa ai parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani!

13.Undeva departe la mii de kilometri de tine, este cineva care din cand in cand se mai gandeste la tine si-ti ureaza din adancu sufletului un sincer La multi ani!

14. Soptesc vorbele in taina, soptesc vantului cel pribeag, La multi ani! cu sanatate de ziua numelui tau drag!

15. La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu caru, un sincer La multi ani! si sus paharul!

16. In lumea noastra, totul se schimba, dar un singur lucru ramane cert: vei ramane mereu prietenul meu, dincolo de cuvinte, dincolo de timp si dincolo de distanta. Un sincer La multi ani!

17. Sa traiesti o mie de ani si inca o viata, La multi ani!, sa petrecem si sa bem pana dimineata!

18. Sa cresti mare si cuminte, multi ani de-acu-nainte, sa ai parte de fericire, sanatate si multa iubire. La multi ani!

19. Iti doresc sa ai parte de o zi de nastere minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit(a) de toti prietenii tai. La multi ani!

Postati un comentariu